Uutta elämää odotettavissa …

Tunnelmat ovat vähän kuin jollain Marsin pinnalle aikoja sitten sammahtaneella mönkijällä, joka sitten yhtäkkiä herääkin hätkähtäen henkiin. Vaikka yli kolme vuotta sitten ilmoitin tämän blogini “kuolemasta”, se on näköjään ollut vain lepotilassa. Nyt teen paluun. Lepotilaan vaipuu puolestaan kimppablogi Nurmiainen & Toivela, jota pidimme pari vuotta yhdessä puolisoni Airikan kanssa.

Nyt alkuun, juhannuksen molemmin puolin, näillä uusilla vanhoilla sivuilla tulee näkymään joitain visuaalisia muutoksia. Sitten seuraavaksi julkaisen täällä muutamia valikoituja, toisaalla jo julkaistuja tekstejäni. Ja kohtapuolin, toivottavasti jo heinäkuun alusta alkaen, onkin vihdoin odotettavissa SE VARSINAINEN JUTTU … oikeastaan se syy, miksi tänne palasin.

Stay tuned …

– PT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s