Uutta elämää odotettavissa …

Tunnelmat ovat vähän kuin jollain Marsin pinnalle aikoja sitten sammahtaneella mönkijällä, joka sitten yhtäkkiä herääkin hätkähtäen henkiin. Vaikka yli kolme vuotta sitten ilmoitin tämän blogini ”kuolemasta”, se on näköjään ollut vain lepotilassa. Nyt teen paluun. Lepotilaan vaipuu puolestaan kimppablogi Nurmiainen & Toivela, jota pidimme pari vuotta yhdessä puolisoni Airikan kanssa.

Nyt alkuun, juhannuksen molemmin puolin, näillä uusilla vanhoilla sivuilla tulee näkymään joitain visuaalisia muutoksia. Sitten seuraavaksi julkaisen täällä muutamia valikoituja, toisaalla jo julkaistuja tekstejäni. Ja kohtapuolin, toivottavasti jo heinäkuun alusta alkaen, onkin vihdoin odotettavissa SE VARSINAINEN JUTTU … oikeastaan se syy, miksi tänne palasin.

Stay tuned …

– PT

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s